Städfirma Norrtälje

Städtjänster utförda med sunt förnuft

Tjänster

Flyttstäd

Överlåt flyttstädningen till oss – du kommer du att slippa mycket tungt jobb och kan ägna dig åt själva flytten. Vi lämnar garantier och du kan lämna ditt gamla hem utan att oroa dig för underkända städinspektioner. Vi utför även en extra noggrann visningsstädning när du vill sälja din bostad.

Hemstäd

Vi kan självklart hjälpa dig att hålla hemmet dammfritt och fräscht. Vi kommer på ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom dina städönskemål. Därefter bestämmer vi med vilka intervall vi ska städa och hur omfattande din städtjänst ska vara.

Storstäd

När vi storstädar ser våra effektiva lokalvårdare till att varje hörn blir rent. Vi rekommenderar storstädning en eller två gånger om året. Det underlättar städningen året om.

Kontorsstäd

En ren, fräsch och hygienisk arbetsplats är grundläggande på alla företag. Vi kan hålla kontoret och ni kan fokusera på jobbet till hundra procent. Vi skräddarsyr en städlösning som är perfekt för just ditt kontor.

Fönsterputs

Våra erfarna fönsterputsare tar hand om dina fönster och lämnar inga ränder eller fläckar. Dags för en fönsterputsning till våren så att solljuset kan skapa trivsel i rummen.

Trappstäd

Vi erbjuder trappstädning enligt önskemål för fastighetsägare som behöver hjälp med att hålla rent i allmänna ytor som exempelvis trapphus och hissar.

Golvvård

Vi arbetar hört för att dina golv ska vara blanka, rena och vackra. Ett snyggt golv och rena mattor är det bästa sättet att skapa ett gott första intryck där hemma eller på kontoret.

Byggstäd

Vi kan även städa upp efter arbetet på byggen. Ett flertal företag har anlitat oss för att få bort bråte efter att bygget blivit klart. 

Garage- och parkeringsstäd

Vi kan även hjälpa till med städningen av garage, parkeringshus och andra rejält nedsmutsade miljöer. Vi har kunskaperna och de rätta städhjälpmedlen som behövs för att genomföra en sådan städning och få garaget eller parkeringshuset att glänsa.

Hotell- och restaurangstäd

Städning av hotell och konferens är speciellt. Här är det verkligen viktigt att det är rent och fräscht eftersom det hela tiden kommer nya betalande gäster som måste känna sig välkomna och omhändertagna. 

 

Vi städar ditt hem eller kontor med sunt förnuft!