Städfirma Norrtälje

Städtjänster utförda med sunt förnuft

Tjänster

Flyttstäd

Överlåt flyttstädningen till oss – du kommer du att slippa mycket tungt jobb och kan ägna dig åt själva flytten. Vi lämnar garantier och du kan lämna ditt gamla hem utan att oroa dig för underkända städinspektioner.

Hemstäd

Vi kan självklart hjälpa dig att hålla hemmet dammfritt och fräscht. Vi kommer på ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom dina städönskemål. Därefter bestämmer vi med vilka intervall vi ska städa och hur omfattande din städtjänst ska vara.

Sanering

Vi kan även sanera din bostad eller lokal om det skulle behövas, exempelvis från mögel.

Storstäd

När vi storstädar ser våra effektiva lokalvårdare till att varje hörn blir rent. Vi rekommenderar storstädning en eller två gånger om året. Det underlättar städningen året om.

Kontorsstäd

En ren, fräsch och hygienisk arbetsplats är grundläggande på alla företag. Vi kan hålla kontoret och ni kan fokusera på jobbet till hundra procent. Vi skräddarsyr en städlösning som är perfekt för just ditt kontor.

Fönsterputs

Våra erfarna fönsterputsare tar hand om dina fönster och lämnar inga ränder eller fläckar. Dags för en fönsterputsning till våren så att solljuset kan skapa trivsel i rummen.

Trappstäd

Vi erbjuder trappstädning enligt önskemål för fastighetsägare som behöver hjälp med att hålla rent i allmänna ytor som exempelvis trapphus och hissar.

Golvvård

Vi arbetar hört för att dina golv ska vara blanka, rena och vackra. Ett snyggt golv är det bästa sättet att skapa ett gott första intryck där hemma.

Verkstadsstäd

Vi kan även hjälpa till med städningen av verkstäder och andra rejält nedsmutsade miljöer. Vi har kunskaperna och de rätta städhjälpmedlen som behövs för att genomföra en sådan städning och få verkstaden att glänsa.

Byggstäd

Vi kan städa upp efter en renovering eller något annat stort byggprojekt. Vi gör rent hus med byggdammet och tar hand om allt som lämnas kvar efter bygget. Vi kan även erbjuda städning av tillfälliga byggbodar.

Snöskottning

Vi kan hjälpa till med snöskottningen när uppfarten snöar igen på vintern. Vi arbetar både manuellt och med snöslunga, beroende på förutsättningarna.

Huspassning

Vi kan passa huset, ta hand m posten och vattna blommorna när du åker på en välförtjänt semester.

Övrigt

Vi kan vid behov avlasta med inhandlande av matvaror och leverera fruktkorgar.

 

Vi städar ditt hem eller kontor med sunt förnuft!