Städfirma Norrtälje

Städtjänster utförda med sunt förnuft

Om oss

Stor erfarenhet av lokalvård

Vi har en gedigen bakgrund inom lokalvård och ett hårt arbete på fältet gör det möjligt att ha en bra kvalitetskontroll och trivsel och arbetsglädje bland medarbetarna. Vi utför städuppdrag i Norrtälje och hela Mälardalsområdet

Vi arbetar med kvalitetsutrustning

Vi arbetar med den bästa städutrustningen som finns på marknaden idag. Personalen är med och får välja vilka städverktyg, material och rengöringsmedel de vill arbeta med. Ergonomin är viktig för oss, och då är det viktigt att arbeta med korrekt utrustning. Alla människor är olika och man måste anpassa utrustningen efter alla medarbetares personliga behov. Det gäller såväl arbetsskor, kläder och övrig städutrustning.

Kunden är alltid i fokus för oss och en god kontakt är vi väldigt måna om. Anlitar du oss för en eller flera städtjänster så kommer alltid samma lokalvårdare hem till dig. Ett suveränt sätt att skapa förtroende och trygghet i samarbetet. Någon patrullstädning blir det inte fråga om när du anlitar oss för en städtjänst. RUT-avdrag gäller för alla våra städtjänster.

Vi har god kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

Vi städar ditt hem eller kontor med sunt förnuft!