Städfirma Norrtälje

Städtjänster utförda med sunt förnuft | 08-464 70 00

Om oss

STOR ERFARENHET AV LOKALVÅRD

Städhuset bildades under hösten 1988. Vi ville blanda det stora företagets stabilitet och styrkor med lilla företagets närhet och flexibilitet. Vi har idag 160 välutbildade och kunniga anställda på företaget. 

Vår gedigna bakgrund inom lokalvård och ett hårt arbete på fältet gör det möjligt att ha en bra kvalitetskontroll och trivsel och arbetsglädje bland medarbetarna. På det sättet uppnår vi också hög kvalitet i de utförda städtjänsterna.

Certifieringar inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö

ISO 14001    ISO 9001   

Vi arbetar med kvalitetsutrustning

Vi arbetar med den bästa städutrustningen som finns på marknaden idag. Personalen är med och får välja vilka städverktyg, material och rengöringsmedel de vill arbeta med. Ergonomin är viktig för oss, och då är det viktigt att arbeta med korrekt utrustning. Alla människor är olika och man måste anpassa utrustningen efter alla medarbetares personliga behov. Det gäller såväl arbetsskor, kläder och övrig städutrustning.

Kunden är alltid i fokus för oss och en god kontakt är vi väldigt måna om. Anlitar du oss för en eller flera städtjänster så kommer alltid samma lokalvårdare hem till dig. Ett suveränt sätt att skapa förtroende och trygghet i samarbetet. Någon patrullstädning blir det inte fråga om när du anlitar oss för en städtjänst.

Vi städar ditt hem eller kontor med sunt förnuft!