Städfirma Norrtälje

Städtjänster utförda med sunt förnuft

Kontorsstädning Norrtälje

Vi ger ditt kontor en ny fräschör

Ett välstädat kontor är viktigt för alla företag. Trivseln blir bättre, sjukdagarna färre – och produktiviteten högre. Anlita oss för kontorsstädning åt ditt företag i Norrtälje, så kan vi hjälpa dig att skapa en trivsammare arbetsmiljö.

Kontakta oss redan idag så återkommer vi inom kort med offertförslag och mer information om våra städtjänster.

Kontorsstädning i Norrtälje med kunden i fokus

Vi är ett företag med verksamhet i Norrtälje och hela Stockholm med omnejd. Vi har stor erfarenhet av kontorsstädning och ett flertal andra städtjänster. Vi arbetar alltid med kundens bästa i fokus och slarvar aldrig med detaljerna!

Det är lätt att bli lite ”hemmablind” när man arbetar 8 timmar om dagen, 5 dagar i veckan i samma kontorsmiljö. Du kanske inte noterar dammet i hörnen och att golvytorna ser lite smutsigare ut. Men dina kunder och besökare kommer att märka det! För att inte hamna i den fällan rekommenderar vi att du anlitar oss för en kontorsstädning i Norrtälje. Du kan du luta dig tillbaka och känna dig trygg i att dina medarbetare kan arbeta i en ren och fräsch miljö.

Vi torkar bort dammet

Vi vet vad som behövs för att det ska bli ordentligt rent på kontoret. Det krävs mer än att bara dammtorka skrivborden och dammsuga golven snabbt. Vi gör betydligt mer än så när vi genomför en kontorsstädning. Vi rengör ytor som inte syns med blotta ögat och förebygger på det sättet att resten av kontoret smutsas ned i onödan. Torkar man exempelvis damm på höga skåp så kommer det dammet inte att spridas över det övriga kontoret.

Vi slarvar inte med detaljerna

När vi städar ditt kontor så slarvar vi inte med detaljerna. Vi arbetar med en checklista så att vi inte missar några steg i kontorsstädningen. Det handlar om allt från att torka bort fläckar på inredningen till att torka lister och vägguttag. Självklart städar vi också kontorets toaletter och kök. Ett välstädat kök är grundläggande om man vill ha en god stämning på arbetsplatsen. VI kan självklart även pusta kontorets fönster vid behov. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om våra städtjänster.

Städning med miljön i fokus

Vi arbetar med miljövänliga och giftfria rengöringsmaterial för att värna miljön och medarbetarna på kontoret.

Vill du få bättre ordning och större fräschör på kontoret? Välkommen att kontakta oss – vi är experten på kontorsstädning i Norrtälje.

Ett fräscht kontor gynnar produktiviteten!