Städfirma Norrtälje

Städtjänster utförda med sunt förnuft

Städfirma

LOKALVÅRDARE MED ERFARENHET OCH FLEXIBILITET

Vi är en kunnig, erfaren och mångsidig städfirma. Vi utför många omtyckta städtjänster. Här berättar vi om vår hemstädning. Den går att få med olika tidsintervaller och är givetvis avdragsgill enligt RUT. Vi gör avdraget direkt på fakturan, så du behöver inte göra något tidsödande pappersarbete.

Intresserad av vår hemstädningstjänst? Hör av dig till oss så kommer vi hem på ett kostnadsfritt hembesök. Då går vi igenom dina behov och önskemål och kan i lugn och ro komma fram till hur din städtjänst ska se ut. Behöver du få någon specialtjänst utförd så kan vi säkert hjälpa till.

Här är det arbete vi genomför när vi genomför en hemstädning:

I köket torkar vi av alla öppna ytor som bänkar och skåpluckor med mera. Vi torkar och kalkar av diskbänken och torkar ut ugn och mikro om det behövs. Vi torkar dessutom ut små detaljer som är lätta att missa fören orutinerad städare. Strömbrytare, karmar och lister är exempel på detta.

I badrummet och på toalett gör vi också grundliga städinsatser. Viktigt i ett rum där kraven på renlighet och hygien är stora. Vi rengör dusch, handfat och badkar och avkalkar vid behov. Vi putsar speglar och torkar av kakel och badrumsskåp. Toalettstolen rengörs självklart noggrant.

I badrummet så rengör vi dusch, badkar och handfat. Om det behövs så genomför vi även en avkalkning.

I övriga rum dammar vi alla framkomliga ytor och lyfter även på saker när det behövs. Dörrar, dörrkarmar och strömbrytare noggrant. Golvet dammsugs och mattor, möbler och lister rengörs. Golven moppas.

Utöver detta så gör vi extra städinsatser där det behövs. Vill du ha hjälp med tvätt, strykning och undanplockning så kan vi hjälpa dig med det också.

Vi städar ditt hem eller kontor med sunt förnuft!