Städfirma Norrtälje

Städtjänster utförda med sunt förnuft

Byggstädning Norrtälje

Professionell byggstädning för stora och små aktörer

Vill du bli av med allt avfall efter bygget? Är miljön dammig och otrevlig på byggarbetsplatsen? Välkommen att kontakta oss – vi är erfarna städare som kan genomföra en komplett byggstädning i Norrtälje.

Kontakta oss redan idag för mer information och offertförslag gällande byggstädning eller någon annan av våra tjänster inom städning.

Specialkompetens för tunga städuppdrag

Vi har den specialkompetens som krävs för att utföra en kompetent byggstädning. Det är ett av de mest krävande jobben inom städbranschen. Vi har den rätta utrustningen och relevanta kunskaper för att kunna utföra den typen av grovstädning.

Om du representerar ett byggföretag, en BRF eller en fastighetsägare så bör du anlita en kunnig partner för att genomföra en byggstädning. En slarvigt städad byggarbetsplats är sämsta tänkbara starten för exempelvis ett nybyggt bostadshus.

Vi byggstädar åt små och stora aktörer

Varför ska du då välja oss för byggstädning i Norrtälje? Vi har stor erfarenhet av att byggstäda åt stora och små aktörer i byggbranschen.

Vi är med dig hela vägen till slutbesiktning

När vi utför en byggstädning så är vi med under hela arbetet. Vi städar undan under arbetets gång för att allt ska flyta på smidigt och vi slutstädar inför besiktning. Har man det rent och städat på byggarbetsplatsen så blir arbetsmiljön säkrare och tryggare för byggpersonalen och det blir enklare att utföra ett bra jobb när det inte är smutsigt och ligger bråte överallt. Dessutom blir slutstädningen givetvis smidigare om man håller det rent på arbetsplatsen under tiden.

Vi är en flexibel städpartner i byggbranschen. Vi utför städtjänster för mindre byggprojekt och större entreprenader. Vi tar hand om alla steg i en byggstädning, inklusive besiktning. Vi tar fullständigt ansvar för att alla våra kunder ska få en kompetent utförd byggstädning till bra priser. Vi tar kundservice på allvar och är tillgängliga för frågor och undringar under hela arbetets gång.

Byggstädning i Norrtälje med miljön i fokus

Vi har självklart miljön i fokus när vi städar undan på en arbetsplats. Vi har säkra rutiner för återvinning av överblivet byggmaterial och eventuellt farligt anfall.

Är du i behov av en byggstädning i Norrtälje eller någon annan av våra städtjänster? Välkommen att kontakta oss så återkommer vi så snart som möjligt.

Vi hjälper dig att hålla rent på bygget